Zoeken naar de panne restaurant

 
de panne restaurant
De 10 beste visrestaurants in De Panne TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Tramdepot De Panne. Hotels in de buurt van TTO Noordzee. Alle restaurants in De Panne. Populaire keukens in De Panne. Barbecue restaurants in De Panne. Fastfood restaurants in De Panne. Frans restaurants in De Panne.
Home Full Screen Imperial.
Ons team staat voor u klaar. Aan het eind van de dijk van De Panne vind je een plek waar je in een stijlvol decor kunt genieten van al het lekkers dat de zee te bieden heeft. Je bent bij restaurant Imperial, dat gezien de kwaliteit van zijn producten en de hoogstaande keuken, zijn keizerlijke naam alle eer aandoet.
restaurant de panne le flore resto gastronomique la panne belgique.
Restaurant Le Flore De Panne is de winnaar geworden van de Gouden Vork, georganiseerd door De Streekkrant. De jury prees vooral de verfijnde smaken en de creativiteit. https//www.leflore.be/wp-content/uploads/2015/05/gouden-vork.jpg: 225 225 Ludovic Verlande https//www.leflore.be/wp-content/uploads/2014/11/logo-le-flore.png: Ludovic Verlande 2015-05-12 190018: 2016-11-27 202745: LE FLORE FOURCHETTE D'OR' GOUDEN VORK.
Restaurant Hotel Donny Hotel in De Panne.
Geniet van het ontbijtbuffet in het restaurant of op het terras van Hotel Donny. Elke dag ovenverse broodjes en allerlei soorten beleg. Een heerlijke start van de dag. Op de lunch-kaart vindt u internationale en regionale gerechten. s Zomers serveren we op ons zonneterras. Elke avond het beste van wat de markt ons op dit moment biedt. Steeds wisselend en inspelend op de aanvoer en het seizoen. 058 42 10 00. Donnylaan 17 8660 De Panne tel 32 058 42 10 00 fax 32 0 58 42 09 78.
Huyze Armalot.
Sandrine Auvray en Franky Baert serveren u in restaurant Huyze Armalot zowel ontbijt, lunch als diner op zaterdagavond. De beperkte, creatieve kaart bestaat uitsluitend uit seizoensgebonden streekproducten. Ontdek onze terroir. Dit alles in een jong kader temidden van de natuur op twee minuten wandelen van de zee. Tijdens het schooljaar open op.: zaterdag ontbijt / lunch / diner. zondag ontbijt / lunch. Tijdens schoolvakanties gesloten op dinsdag en woensdag. Elke dag ontbijt en lunch, vrijdagavond en zaterdagavond ook diner. Huyze Armalot Ernest d'Arripelaan' 13 8660 De Panne Tel: 058 62 58 62 info@huyzearmalot.be.
Michelin Restaurants De Panne: Gids van de beste restaurants van De Panne.
Alle Michelin restaurants in De Panne: sterrenrestaurants in De Panne en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants De Panne. Alles van ViaMichelin: De Panne.
Restaurant BeneluxDe panne Welkom.
Restaurant Benelux is ons familierestaurant sedert 1945. Al 3 generaties lang w erken wij samen met ons keuken team met slechts één doel voor ogen: u een heerlijke tijd aan zee bezorgen. Welkom en smakelijk! Mosselen en dagverse vis. Bouillabaisse met rouille, toast en kaas. Wij serveren enkel vlees van de hoogste kwaliteit!
Restaurant Parkhotel De Panne Hotel aan zee.
Deze worden op voorhand geafficheerd aan de ingang van het restaurant en kunnen, indien nodig, aangepast worden. Natuurlijk kunnen we ook speciale menu's' maken voor kleine en grote groepen! Tussen de maanden april en oktober wordt er elke zondag middag een barbecue georganiseerd. Elke vrijdagavond is er een Spaans buffet. En elke zaterdagavond kunt u genieten van een Belgisch Buffet! Onze ruime rustiek aangeklede bar biedt u de mogelijkheid om even te verpozen na een lange dag. Bij een streepje muziek kan u naast de gebruikelijke dranken ook kennismaken met een ruim assortiment aan uitheemse theesoorten. In onze ruime veranda kunt u tot rust komen bij een drankje, met zicht op onze mooie aangelegde tuin. Onze grote tuin biedt tal van mogelijkheden, van gewoon kuieren, relaxen tot zelfs petanque op 1 van de aangelegde petanque-pleinen. 2018 Parkhotel De Panne Hotel aan zee Disclaimer.
Restaurant De Panne Moeder Lambik.
Bekijk hier onze kaart. Q Q-label staat voor Quality Service bij toeristische ondernemers aan de Vlaamse Kust. Moeder Lambik is reeds enkele jaren erkend door de het Q-Label van Westtoer. Wij kiezen dan ook steevast voor een kwalitatieve beleving in ons restaurant-grill.

Contacteer ons