Zoeken naar restaurant de panne

 
restaurant de panne
Restaurant BeneluxDe panne Welkom.
Restaurant Benelux is ons familierestaurant sedert 1945. Al 3 generaties lang w erken wij samen met ons keuken team met slechts één doel voor ogen: u een heerlijke tijd aan zee bezorgen. Welkom en smakelijk! Mosselen en dagverse vis. Bouillabaisse met rouille, toast en kaas. Wij serveren enkel vlees van de hoogste kwaliteit!
Michelin Restaurants De Panne: Gids van de beste restaurants van De Panne.
Alle Michelin restaurants in De Panne: sterrenrestaurants in De Panne en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants De Panne. Alles van ViaMichelin: De Panne.
Restaurants De panne goudengids.be.
Nieuwpoortlaan 14, 8660 De Panne. Nieuwpoortlaan 28, 8660 De Panne. Nieuwpoortlaan 22, 8660 De Panne. 11 LA BONNE ETAPPE. Veurnestraat 2, 8660 De Panne. Sportlaan 3, 8660 De Panne. 13 ROELENS FABRICE. Suzanneweg 7/301, 8660 De Panne. Sloepenlaan 10, 8660 De Panne.
Milord De Panne Heerlijk genieten in De Panne.
Het verwaarloosde pand aan het Pierre Bortierplein kreeg een grondige make-over en is nu een eigentijds restaurant: De Milord. Gezelligheid, veel ruimte en licht staan bovenaan op onze verlanglijst. De natuurlijke materialen, de open haard en de aanschuifbar zorgen alvast voor de juiste sfeer. Bij mooi weer kan je ook terecht op het ruime terras. Op onze kaart staan zowel typische klassiekers alsook typische Italiaanse specialiteiten met een eigen Milord twist. Je kan bij ons zowel terecht voor een kleine hap, een lichte lunch als een uitgebreid diner. De Milord is eigentijds en jong, met respect voor traditie. Wij heten je van harte welkom! Het Milord team. Contact Openingsuren Inschrijven op onze nieuwsbrief. Adres Pierre Bortierplein 1 8660 De Panne.
L.A. De Panne Gemeente De Panne.
Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Restaurant: 18u 22u. T/058-60 49 95. Duinkerkelaan 83, 8660 De Panne. Facebookpagina LA De Panne. Gemeentebestuur De Panne Zeelaan 21, 8660 De Panne 058 42 16 16 info@depanne.be Privacy en proclaimer Facebook LCP. a tot z.
Leila Restaurant met traditionele marokkaanse gerechten De Panne België.
Gesloten van maandag tot woensdag. U mag ons altijd contacteren om ons. te informeren over uw speciale wensen. Reserveringen op 32 470 64 89 92. Nieuwpoortlaan, 56 De Panne B. EVE DINER Menu's.' Copyright 2015-2016 LEILA Restaurant met traditionele marokkaanse gerechten.
Eten en drinken Restaurants De Panne.
Bij het vakantiegevoel past het dan ook om lekker aan te schuiven in een pannenkoekenhuis, een restaurant of een eetcafé. in De Panne zal het geen probleem zijn om de eetplek van uw keuze te vinden, want we zijn rijkelijk voorzien van eetgelegenheden voor elke beurs en van elke soort.
Restaurant De Maretak De Panne Adinkerke.
Gambas in lookboter met frisse salade en frietjes. Steak met warme groentjes en frietjes peper of champignonsaus. Varkenswangetjes met frisse salade en frietjes. 17 euro met aangepaste wijnen en 20 cl water. Restaurant De Maretak. Stationsstraat 6 8660 De Panne.
Welkom in De Panne Hotel Villa Select Hotel De Panne.
Hotel Select is ideale verblijfplaats om de kilometers lange stranden, het uitgestrekte natuurgebied of de Polders en Moeren te ontdekken in en rond De Panne. Wellness in het hotel. In onze wellness uitgerust met sauna, hamman, en zwembad kan u enkele uren heerlijk ontspannen in een zalige omgeving. Restaurant met zeezicht.

Contacteer ons