Meer resultaten voor restaurant de panne

 
restaurant de panne
hotel Hotel La Terrasse De Panne Hotel.
In ons gezellig ingerichte bar en restaurant met verwarmd terras kunt u onze heerlijke streekbieren degusteren, De overheerlijke mosselen proeven of genieten van een fris slaatje. Dit Hotel is door zijn ligging vlak bij het strand en slechts 5min van Plopsaland perfect voor gezinnen met jonge kindjes. Alle kamers beschikken over Tv, een luxueus dubbelbed van topkwaliteit, eigen badkamer met bad of douche, toilet en lavabo. Kamers zijn ruim met veel daglicht. 5 minuten van. Hotel La Terrasse / Zeelaan 204 / 8660 De Panne / T 32 58 42 92 10 / F 32 58 62 35 62.
La Coupole.
Stéphane Buyens klaar voor 30ste jaar als sterrenchef De Panne Regio HLN.
Ik ben de derde generatie die achter het kookfornuis staat. Na mijn studies aan de Koksijdse hotelschool Ter Duinen nam ik het restaurant van mijn ouders over. Niet veel later kregen we al één ster in de Michelingids. De Walckierstraat, waar Le Fox is gevestigd, was niet langer een anoniem straatje. De Panne kreeg een culinaire meerwaarde.
Milord De Panne Heerlijk genieten in De Panne.
Het verwaarloosde pand aan het Pierre Bortierplein kreeg een grondige make-over en is nu een eigentijds restaurant: De Milord. Gezelligheid, veel ruimte en licht staan bovenaan op onze verlanglijst. De natuurlijke materialen, de open haard en de aanschuifbar zorgen alvast voor de juiste sfeer. Bij mooi weer kan je ook terecht op het ruime terras. Op onze kaart staan zowel typische klassiekers alsook typische Italiaanse specialiteiten met een eigen Milord twist. Je kan bij ons zowel terecht voor een kleine hap, een lichte lunch als een uitgebreid diner. De Milord is eigentijds en jong, met respect voor traditie. Wij heten je van harte welkom! Het Milord team. Contact Openingsuren Inschrijven op onze nieuwsbrief. Adres Pierre Bortierplein 1 8660 De Panne.
Leopold 1 Tea Room Restaurant Brasserie De Panne.
GENIET VAN ONZE HEERLIJK ZEEVRUCHTEN, vers van de zee op uw bord. Nous sommes ouverts tous les jours 7/7 apd 1100h, la cuisine reste ouverte à toute heure de 1200h: à 2200: h. Une délicieuse cuisine de brasserie aux diverses préparations du jour.
De Witte Berg Restaurant op de zeedijk in De Panne met uniek uitzicht.
058 42 04 42. Restaurant op de zeedijk in De Panne met uniek uitzicht. Maandag van 11u30 tot 17u en van 18u tot. Dinsdag van 11u30 tot 17u en van 18u tot. Donderdag van 11u30 tot 17u en van 18u tot.
Gemeente Koksijde.
Wijziging planning werken Zeelaan. De planning voor de werken langs de Zeelaan in Koksijde-dorp werd gewijzigd. Om het profiel van het bestaande naar het nieuwe gedeelte van de Zeelaan vlot te laten overlopen, dient het stukje Zeelaan vanaf de Helvetiastraat mee heraangelegd te worden.
Eten en drinken Restaurants De Panne.
in De Panne zal het geen probleem zijn om de eetplek van uw keuze te vinden, want we zijn rijkelijk voorzien van eetgelegenheden voor elke beurs en van elke soort. Voor een overzicht met informatie en openingstijden van elk restaurant in De Panne, verwijzen wij naar de website: Resto.
La Taverne de Maître Kanter: restaurant à Saintes, Charente-Maritime.
La Taverne de Maître Kanter, restaurant alsacien à Saintes. Maître Kanter est un restaurant alsacien situé à Saintes, ville d'Art' et d'Histoire, dans le département de la Charente-Maritime 17. Notre restaurant est un lieu où l'on' retrouve l'esprit' convivial des tavernes alsaciennes.

Contacteer ons