Meer resultaten voor brasserie de mol de panne

 
brasserie de mol de panne
De Mol Brasserie-restaurant in Ara Dune Hotel te De Panne-Adinkerke.
32 58 62 01 01. Brasserie De Mol. Brasserie De Mol. De brasserie is open van 11.00 tot 21.00 uur op vrijdag zaterdag en zondag. Maandag, woensdag en donderdag open van 14.00 tot 21.00 uur. Dinsdag is de brasserie gesloten.
Brasserie de mol in de panne: Reizigersbeoordelingen Ara Dune Hotel TripAdvisor.
Met een cadeaubox zijn we gaan eten in brasserie de mol in de panne.wat een superervaring.uiterst vriendelijke bediening en super lekker eten. Vaak word je met bon minder goed ontvangen.hier is dit zeker niet het geval.integendeel.we kregen qua prijs meer dan de bon waard was.de jonge enthousiaste kok heeft ons verwend.volgende keer gaan eten in de panne bij brasserie de mol zeker weten.
Ara Dune Hotel België De Panne Booking.com.
Heerlijke gerechten aan democratische prijen in het restaurant brasserie De Mol. Zeer mooie kamer goede, matras. Veel comfort in een toch eerder beperkte ruimte. Heel goed en uitgebreid ontbijt. De juiste accommodatie nog niet gevonden? We hebben accommodaties zoals Ara Dune Hotel gevonden die andere gasten goed vonden. Ambassador Hotel 3-sterrenhotel. Ambassador Hotel" Het Ambassador Hotel is een stijlvol hotel in De Panne.
Hotel, brasserie-restaurant Ara Dune Hotel, Adinkerke De Panne Lekker in de buurt.
Brasserie-Restaurant De Mol. Reactie toevoegen Reacties van bezoekers. Er zijn nog geen reacties over Hotel, brasserie-restaurant Ara Dune Hotel. Wees de eerste! Een zaak toevoegen Andere restaurants in de buurt. Ara Dune Hotel. Hotel, brasserie-restaurant te Adinkerke De Panne. Frans Restaurant te 8660 Adinkerke. Frans Restaurant te 8660 Adinkerke.
Suggestiemenu brasserie-restaurant De Mol Ara Dune Hotel, De Panne-Adinkerke.
Brasserie De Mol. Onze suggesties voor de maand december. Eendeborst met gebakken patatjes en veenbessen, 2450, euro. brochette zeevruchten 24 euro. Ara Dune Hotel info@ara-hotel.com. BTW BE 0845 576 120. login voorwaarden sitemap website and webdesign Vweb. NL FR EN DE.
Live Muziek By Luc Around @ Ara-Dune-Hotel te Adinkerke Gemeente De Panne.
Brasserie-restaurant De Mol. Wij zijn dagelijks open van 11u tot 21u. Het brasserie-restaurant van het Ara Dune Hotel biedt u een uitstekende keuken. In de ruime zaal wordt s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Elke zondagmiddag is er een heerlijke brunch. Er is steeds een ruim aanbod van heerlijke suggesties inspelend op het moment van het seizoen De brasserie wordt steeds voorzien van vers gebakken brood bereid in onze eigen artisanale bakkerij. De brasserie geeft op één zijde uit op een prachtig binnenterras en er is een open buitenterras. Binnen is er ook een aangepaste speelruimte voor kinderen. Elke zondagnamiddag is er een muzikale dansnamiddag. De ruimte kan als feestzaal ingehuurd worden voor al uw feesten en partijen. Inlichtingen over alle mogelijkheden zijn aan te vragen via info@ara-hotel.com of telefonisch op 32058 62 01 01. Gewoon Een Feestje. Miss Elegantie 2018. Algemene Ledenvergadering en Nieuwjaarsreceptie. Deel deze pagina. Gemeentebestuur De Panne Zeelaan 21, 8660 De Panne 058 42 16 16 info@depanne.be Privacy en proclaimer Facebook LCP.
Brasserie-Restaurant De Mol, Adinkerke Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Indien u de zitbanken te nauw vindt kunt, u altijd plaats nemen aan een tafel met gewone stoelen. Overigens hebben wij sinds 1 september een nieuwe chef en wij zijn blij dat u daarover positief bent. 28 augustus 2017 beoordeeld. diner in brasserie De Mol.
Dochter stichter Meli opent nieuw hotel in Adinkerke De Panne Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van De Panne jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Nicole Florizoone voelt zich gesteund door haar pa en de Heer. Dochter stichter Meli opent nieuw hotel in Adinkerke. 30/10/2012 om 0300: door Mark Maes Print Corrigeer. Nicole Florizoone stelt in haar nieuwe Ara Dune Hotel acht mensen tewerk. Dat kunnen er later nog twintig worden. Op 1 december opent het nieuwe Ara Dune Hotel van Nicole Florizoone in het gehucht De Mol, tegen de Franse grens. De dochter van de stichter van het voormalige pretpark Meli legt ook nog speelpleinen binnen en buiten aan. Mijn vader heeft alles in functie van de kinderen gedaan. Dat zit ook in mij. Ik weet dat mijn pa Alberic mij steunt, zegt Nicole Florizoone over de opening van het grote Ara Dune Hotel, het vroegere Dunehotel aan de Duinhoekstraat. Ook de Heer laat merken dat het goed is. Er is immers net een draaiorgel geïnstalleerd in brasserie De Mol, een onderdeel van het Ara Dune Hotel.

Contacteer ons