Zoeken naar brasserie de mol

 
brasserie de mol
De Mol Brasserie-restaurant in Ara Dune Hotel te De Panne-Adinkerke.
32 58 62 01 01. Brasserie De Mol. Brasserie De Mol. De brasserie is open van 11.00 tot 21.00 uur op vrijdag zaterdag en zondag. Maandag, woensdag en donderdag open van 14.00 tot 21.00 uur. Dinsdag is de brasserie gesloten.
Brasserie-Restaurant De Mol, Adinkerke Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Indien u de zitbanken te nauw vindt kunt, u altijd plaats nemen aan een tafel met gewone stoelen. Overigens hebben wij sinds 1 september een nieuwe chef en wij zijn blij dat u daarover positief bent. 28 augustus 2017 beoordeeld. diner in brasserie De Mol.
Hotel, brasserie-restaurant Ara Dune Hotel, Adinkerke De Panne Lekker in de buurt.
Brasserie-Restaurant De Mol. Reactie toevoegen Reacties van bezoekers. Er zijn nog geen reacties over Hotel, brasserie-restaurant Ara Dune Hotel. Wees de eerste! Een zaak toevoegen Andere restaurants in de buurt. Ara Dune Hotel. Hotel, brasserie-restaurant te Adinkerke De Panne. Frans Restaurant te 8660 Adinkerke. Frans Restaurant te 8660 Adinkerke. Frans Restaurant te 8660 Adinkerke.
Dochter stichter Meli opent nieuw hotel in Adinkerke De Panne Het Nieuwsblad.
Er is immers net een draaiorgel geïnstalleerd in brasserie De Mol, een onderdeel van het Ara Dune Hotel. De Mol is de volksnaam voor het gehucht tegen de Franse grens. Het is genoemd naar een mollenvanger en staat bekend om zijn Picon.
Suggestiemenu brasserie-restaurant De Mol Ara Dune Hotel, De Panne-Adinkerke.
Brasserie De Mol. Onze suggesties voor de maand december. Eendeborst met gebakken patatjes en veenbessen, 2450, euro. brochette zeevruchten 24 euro. Ara Dune Hotel info@ara-hotel.com. BTW BE 0845 576 120. login voorwaarden sitemap website and webdesign Vweb. NL FR EN DE.
Nicole Florizoone opent het ARA Dune Hotel DE BLIEDEMAKER.
De voorbijkomende toeristen zullen niet alleen in de BRASSERIE DE MOL een Picon kunnen drinken maar ook genieten van het restaurant en een groot natuur en toeristisch documentatiecentrum in de kelder. Natuurlijk komt er ook een orgel van Nicoles zoon Alberic ons allen bekend van de vele straatoptredens o.a.
Brasserie de mol in de panne: Reizigersbeoordelingen Ara Dune Hotel TripAdvisor.
Met een cadeaubox zijn we gaan eten in brasserie de mol in de panne.wat een superervaring.uiterst vriendelijke bediening en super lekker eten. Vaak word je met bon minder goed ontvangen.hier is dit zeker niet het geval.integendeel.we kregen qua prijs meer dan de bon waard was.de jonge enthousiaste kok heeft ons verwend.volgende keer gaan eten in de panne bij brasserie de mol zeker weten.
Ara Dune Hotel België De Panne Booking.com.
Zeer kindvriendelijk met binnenspeeltuin. Ruime kamer voor 2 volwassenen en 1 kleuter. Zeer verzorgd hotel, met zeer vriendelijke mensen. Zeer verzorgd ontbijt met veel keuze, Prima. Heerlijke gerechten aan democratische prijen in het restaurant brasserie De Mol. Zeer mooie kamer goede, matras.

Contacteer ons