Resultaten voor brasserie de mol

 
brasserie de mol
Cafés en tavernes. Cafés en tavernes.
In de statige brasserie tegenover de abdij van Tongerlo stroomt het abdijbier rijkelijk, men serveert er Westelse Flierefluiter en ambachtelijke koffie. Geniet van het huisbereide ijs en vergeet vooral niet om even binnen te spreken in de bakkerswinkel. Schuurhovenberg 43 Oud-Turnhout.
Ara Dune Hotel in Adinkerke BE, cadeaubon Natuurweekend Cadeaubox.
Deze cadeaubon is op voorraad en is geldig tot 0 maanden na aankoop. Opgelet: restaurant Brasserie De Mol gesloten op dinsdag. Voor een authentieke vakantiesfeer ben je bij het Ara Dune Hotel in Adinkerke aan het juiste adres. Het hotel ligt aan de Belgisch-Franse grens, vlak bij de duinen en het groene omringende polderland.
Home dekleinevolmolen.
Ontdek onze taverne / brasserie en bekijk onze suggesties. Tijdens de zomermaanden kan u ook genieten van ons terras. Temidden de natuurlijke omgeving van de bossen van Bel kan u genieten van de zon en rust. Wij beschikken over een mooie feestzaal!
Wie is de Mol? Hotel Brasserie De Pergola.
Begin van het spel WIE IS DE MOL. 30 min Pauze, koffie/thee/fris. Pannenkoekenbuffet BBQ, stampottenbuffet of warm/koud buffet ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden en prijzen. Prijs: Wij bieden u dit arrangement aan voor 5350, p.p. T A P A S A V O N D // iedere zaterdag in februari. Omdat het vorig jaar zon succes was, hebben Verder lezen. 13.01.2019 zijn Jimmy Elina de trotse ouders Verder lezen. WE ZIJN ER WEER! Nadat wij met ons restaurant en hotel de Verder lezen. Vacature: zelfstandig werkend kok. V A C A T U R E Verder lezen. Zoals jullie wellicht hebben gezien, is er het Verder lezen. Artikel in de Steenwijker Courant. VACATURE: Senior medewerker bediening. Jouw werkdag Ha, vandaag moet je om 13.30 Verder lezen. Evenementenkalender t/m april. In onze Brasserie zijn wij al druk bezig Verder lezen.
Cultuurcafé lierscultuurcentrum.
Bij avondvoorstellingen in de zaal van cc De Mol verzorgt onze huiscateraar 3hoek een heerlijk artiestenmenu in cultuurcafé Cantina. Voor 19.5 euro krijg je huisgemaakte soep met brood en boter een hoofdgerecht met vlees of vis vegetarisch is ook mogelijk salade dessert.
Nicole Florizoone opent het ARA Dune Hotel DE BLIEDEMAKER.
De voorbijkomende toeristen zullen niet alleen in de BRASSERIE DE MOL een Picon kunnen drinken maar ook genieten van het restaurant en een groot natuur en toeristisch documentatiecentrum in de kelder. Natuurlijk komt er ook een orgel van Nicoles zoon Alberic ons allen bekend van de vele straatoptredens o.a.
Eetcafe T Saffloerke Mol Kruisven 61.
Wat wij voor ogen hebben is dat u zich kan thuis voelen in onze zaak, wij prefereren een professionele aanpak met een knipoogje., wij en ons personeel zullen nooit een gesprekje uit de weg gaan en iedereen is bij ons welkom.
Brasserie-Restaurant De Mol, Adinkerke Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 12 restaurants in de buurt Bekijk alle 3 attracties in de buurt. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Brasserie-Restaurant De Mol. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden.
Ara Dune Hotel België De Panne Booking.com.
Dunkerque Train Station. Waarom reizigers deze locatie geweldig vinden. Prachtig en ideaal gelegen Brasserie is aanrader. Locatie, bediening, netheid, brasserie en ontbijt. 1 restaurant ter plekke. Brasserie De Mol. Type keuken: Belgisch, Frans. Open voor: Ontbijt, Brunch, Lunch, Diner, High tea, Borreluur.

Contacteer ons