Zoeken naar www.de panne.be

 
www.de panne.be
Welkom.
HOTEL CECIL Markt 14 B-8660 De Panne. info@hotelcecil.be Tel: 0032058 41 13 41 Fax0032058: 42 00 10. Iban: Belfius BE14 068 2135996 83 Swift: GKCCBEBB. De gezellige kamers bieden alle rust en comfort die U tijdens een verblijf in De Panne verlangt.
De Panne.
Uitwaaien en sporten op het breedste strand aan de Belgische kust. De natuur bekijken en beleven: vogels, planten, wind, de zee. Terrasjes doen, slenteren op de dijk, af en toe eens winkelen. Het comfort van het appartement, met 25 m2 terras.
Festival aan zee Zaterdag 28 april Zondag 29 april.
De Jeugd Van Tegenwoordig. PAUL MICHIELS pers 2018 A.jpg. Paul Michiels Soulsister. Shizzle Le Sauvage.jpg. DJ Shizzle Le Sauvage. Kapitein Winokio-15-jaar-promobeeld CCweb2.jpg. Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven! Volg ons en blijf steeds op de hoogte!
De Panne Startpagina Facebook.
Het gaat om de overgang van wintertijd naar zomertijd, dus de klok gaat een uur vooruit! De Panne heeft een bericht gedeeld. Burgemeester van De Panne is met Stef Buyens bij dienst Lokale Economie De Panne. 11 uur De Panne.
Webcam De panne.
Live webcam De Panne. OPEN: 9.00-12.00 / 14.00-17.30 / Vrijdag open tot 19u. GESLOTEN op woensdag, zondag, en feestdagen. 8660 De Panne. Telefoon: 058 42 96 94. Fax: 058 42 00 86. Agence Driemo biedt u het beste in de Panne!
Champagne! in de duinen en op het strand van De Panne De Kust.
in de duinen en op het strand van De Panne. Unieke culinaire en muzikale champagnewandeling 8 km doorheen de Dumontwijk, langs het strand naar het Westhoekreservaat en de Oosthoekduinen. Beperkte aantal plaatsen. Verboden voor honden. Zeelaan 21, 8660 De Panne DD/MM/YYYY.
OCMW De Panne Sociale Woningen De sociale kaart.
OCMW De Panne Dienst voor Onthaalouders OCMW De Panne Dienst Budgetbegeleiding OCMW De Panne Dienst Budgetbeheer OCMW De Panne Dienst Politieke Vluchtelingen OCMW De Panne Dienst Schuldbemiddeling OCMW De Panne Dienst Thuiszorg OCMW De Panne Diepvriesmaaltijden OCMW De Panne Groepsopvang Samenwerking t Koningskindje OCMW De Panne Juridisch Advies OCMW De Panne Klusjesdienst OCMW De Panne Mindermobielencentrale OCMW De Panne Poetsdienst OCMW De Panne Senioren OCMW De Panne Seniorenwoningen OCMW De Panne Sociale Dienst OCMW De Panne Spelotheek De Speelplaneet OCMW De Panne Werkbegeleiding.
Domein Duinpanne in De Panne Provincie West-Vlaanderen.
Eten en drinken. Wandelen en fietsen. In bezoekerscentrum Duinpanne. Bezoek de tijdelijke tentoonstelling over wieren en kom genieten van een drankje in de vernieuwde cafetaria. In de duintuin zijn 11 typische milieus nagebootst. Tijdens schoolvakanties op maandag, woensdag en vrijdag.
Gemeente De Panne Seniorenadviesraad De sociale kaart.
Gemeente De Panne Dienst Preventie Gemeente De Panne Dienst Sociale Zaken Senioren Gemeente De Panne Dienstencentrum De Boare Gemeente De Panne Gemeentelijke Huisvestingsdienst Gemeente De Panne Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang Adinkerke Gemeente De Panne Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang De Panne Gemeente De Panne Jeugddienst Gemeente De Panne Jeugddienst Jongereninformatiepunt Gemeente De Panne Kinderarmoede Gemeente De Panne Seniorendienst Gemeente De Panne Trefpunt Huis van Gust.

Contacteer ons