Resultaten voor interieurwinkel leuven

 
interieurwinkel leuven
Meubelwinkel Leuven Loncin Interieur A Beautiful Home.
Wij respecteren uw privacy. Maak een keuze Ik wil een afspraak maken. Ik heb een vraag. Dank u wel. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met uw op. Interieurwinkel Hasselt vanaf september. Genkersteenweg 195, 3500 Hasselt. Diestsestraat 242, 3000 Leuven.
Homepage Design District, Good Design for Modern Living Leuven.
Design District, Good Design for Modern Living Leuven. Design District is een winkel waar je terecht kan voor elk aspect van je interieur. Gewoon snuisteren naar een cadeautje of onze zetels, tafels en stoelen rustig uitproberen. Lize en Jolien staan altijd klaar om je te helpen.
Interieur: 5 hippe adresjes in Leuven De kleine dingen.
Parijsstraat 42, 3000 Leuven. In de Mechelsestraat in Leuven trouwens een van de leukste straatjes in de buurt vind je dit gezellige interieur en geschenkwinkeltje. Naast leuke Scandinavische decoratiespulletjes denk maar aan potjes, fotokaders, servies, vind je er ook heel wat retrogetinte hebbedingen.
Domo Meubelen Deco in Leuven Salon Eetkamer Slaapkamer.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief. NV Fito Leuven Domo Meubelen Deco Bondgenotenlaan 169 3000 Leuven Tel: 32 16 22 90 06 Fax: 32 16 29 18 75 BTW: BE0424.280.473. Algemene voorwaarden privacy policy. Beoordeling 85, uit 10 op basis van 41 Google-reviews.
Woon en cadeauwinkel Living Lounge Leuven de leukste cadeaus, woondecoratie behangpapier Living Lounge.
Maar in het assortiment is ook een mix van heel wat andere leuke spulletjes te ontdekken; hebbedingen met vrolijke patronen, grappige gadgets, moet-ik-hebben kitsch objecten wie houdt er nu niet van flamingo's, cactussen en bambi's, leuke bloempotten, retro telefoons. Toch te moeilijk om tussen al dat leuks een cadeau uit te kiezen?
Interieurwinkel PLEK opent definitief Leuvenactueel.
Sportnieuws uit Leuven. U was weer geweldig. In de zetel met Bart. Eten drinken in Leuven. Garages in Leuven. Immo in Leuven. Interieurwinkel PLEK opent definitief Voorheen succesvolle pop-up. 1 jaar geleden. door Stefan Van de Weyer. door Stefan Van de Weyer.
Loncin Interieur A Beautiful Home Thuis.
Wij respecteren uw privacy. Maak een keuze Ik wil een afspraak maken. Ik heb een vraag. Dank u wel. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met uw op. Interieurwinkel Hasselt vanaf september. Genkersteenweg 195, 3500 Hasselt. Diestsestraat 242, 3000 Leuven.
Letude Interior Leuven woonaccessoires dekoratie interieurinrichting geshenken home decoration.
Wettelijke bepalingen designed by Manuelle Meeus 2011. Na vele jaren privé-verkoop, hoofdzakelijk antiek, vintage en curiosa, telkens op uitzonderlijke locaties, heeft Veronique Meert eindelijk de stap gezet! Haar eclectische collectie interieuraccessoires en meubilair heeft een exclusieve plaats gevonden in een oud notarishuis, in hartje Leuven.
PLEK.
PLEK is waar je de shop en de DIY-hoek vanuit de koffiebar kan smaken. Koffie en krant, inspiratie en goesting, ijsthee van knutselende kinderen, een frisse pint of cava om te nippen het wordt allemaal geserveerd in de bar, het cement van de hele store.

Contacteer ons