Op zoek naar interieurwinkel leuven?

 
interieurwinkel leuven
Meubelwinkel Leuven Loncin Interieur A Beautiful Home.
Spring dus gerust eens binnen in één van onze toonzalen in Leuven en Zoutleeuw Sint-Truiden en laat je verrassen. Loncin is een familiebedrijf met een meubelwinkel in de buurt van Leuven. Wij hebben jarenlange ervaring en een passie voor schoonheid in meubels, design, comfort en kwaliteit.
Domo Meubelen Deco in Leuven Salon Eetkamer Slaapkamer.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief. NV Fito Leuven Domo Meubelen Deco Bondgenotenlaan 169 3000 Leuven Tel: 32 16 22 90 06 Fax: 32 16 29 18 75 BTW: BE0424.280.473. Algemene voorwaarden privacy policy. Beoordeling 85, uit 10 op basis van 41 Google-reviews.
Interieur: 5 hippe adresjes in Leuven De kleine dingen.
Parijsstraat 42, 3000 Leuven. In de Mechelsestraat in Leuven trouwens een van de leukste straatjes in de buurt vind je dit gezellige interieur en geschenkwinkeltje. Naast leuke Scandinavische decoratiespulletjes denk maar aan potjes, fotokaders, servies, vind je er ook heel wat retrogetinte hebbedingen.
PLEK.
PLEK is waar je de shop en de DIY-hoek vanuit de koffiebar kan smaken. Koffie en krant, inspiratie en goesting, ijsthee van knutselende kinderen, een frisse pint of cava om te nippen het wordt allemaal geserveerd in de bar, het cement van de hele store.
Woon en cadeauwinkel Living Lounge Leuven de leukste cadeaus, woondecoratie behangpapier Living Lounge.
Maar in het assortiment is ook een mix van heel wat andere leuke spulletjes te ontdekken; hebbedingen met vrolijke patronen, grappige gadgets, moet-ik-hebben kitsch objecten wie houdt er nu niet van flamingo's, cactussen en bambi's, leuke bloempotten, retro telefoons. Toch te moeilijk om tussen al dat leuks een cadeau uit te kiezen?
Starbrook Airlines Designmeubelen Interieurarchitectenbureau.
Starbrook Airlines Designmeubelen Interieurarchitectenbureau. Starbrook Airlines staat al meer dan 25 jaar voor pure klasse en interieuradvies. Stap binnen in onze design woonwinkel met kunstgalerij in hartje Leuven of schuif mee aan tafel met één van onze binnenhuisarchitecten om uw droominterieur te realiseren.
Loncin Interieur A Beautiful Home Thuis.
Spring dus gerust eens binnen in onze interieurwinkels in Leuven of Zoutleeuw niet ver van Hasselt tegen Sint-Truiden en laat je verrassen. Loncin op Instagram Onze kijk op design recht vanuit onze toonzalen en meubelbeurzen. Loncin heeft door de jaren heen een uitzonderlijk merkenportfolio opgebouwd.
Per La Casa, interieur design Homepagina.
Of heeft u een grote lege muur die gevuld mag worden met een werk dat indruk maakt? Heeft u het gevoel niet meer alleen te zijn met een beeld op uw terras? Per La Casa interieur design. Naamsevest 144, 3000 Leuven.
Letude Interior Leuven woonaccessoires dekoratie interieurinrichting geshenken home decoration.
Wettelijke bepalingen designed by Manuelle Meeus 2011. Na vele jaren privé-verkoop, hoofdzakelijk antiek, vintage en curiosa, telkens op uitzonderlijke locaties, heeft Veronique Meert eindelijk de stap gezet! Haar eclectische collectie interieuraccessoires en meubilair heeft een exclusieve plaats gevonden in een oud notarishuis, in hartje Leuven.

Contacteer ons