Meer resultaten voor interieurwinkel leuven

 
interieurwinkel leuven
Meubelwinkel Leuven Loncin Interieur A Beautiful Home.
Door ons enorm merkenpallet en met behulp van onze getalenteerde interieurarchitecten kan je jouw interieur omvormen tot een unieke plaats die volledig jouw eigen is. Spring dus gerust eens binnen in één van onze toonzalen in Leuven en Zoutleeuw Sint-Truiden en laat je verrassen.
Interieur: 5 hippe adresjes in Leuven De kleine dingen.
Parijsstraat 42, 3000 Leuven. In de Mechelsestraat in Leuven trouwens een van de leukste straatjes in de buurt vind je dit gezellige interieur en geschenkwinkeltje. Naast leuke Scandinavische decoratiespulletjes denk maar aan potjes, fotokaders, servies, vind je er ook heel wat retrogetinte hebbedingen.
Letude Interior Leuven woonaccessoires dekoratie interieurinrichting geshenken home decoration.
Wettelijke bepalingen designed by Manuelle Meeus 2011. Na vele jaren privé-verkoop, hoofdzakelijk antiek, vintage en curiosa, telkens op uitzonderlijke locaties, heeft Veronique Meert eindelijk de stap gezet! Haar eclectische collectie interieuraccessoires en meubilair heeft een exclusieve plaats gevonden in een oud notarishuis, in hartje Leuven.
Domo Meubelen Deco in Leuven Salon Eetkamer Slaapkamer.
NV Fito Leuven Domo Meubelen Deco Bondgenotenlaan 169 3000 Leuven Tel: 32 16 22 90 06 Fax: 32 16 29 18 75 BTW: BE0424.280.473. Beoordeling 85, uit 10 op basis van 41 Google-reviews. Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website.
Woon en cadeauwinkel Living Lounge Leuven de leukste cadeaus, woondecoratie behangpapier Living Lounge.
Op deze webshop vind je een greep uit het aanbod, maar voor een veel uitgebreider overzicht van alle producten kan je natuurlijk ook langskomen in de winkel in Leuven. Deze leuke interieur en geschenkenwinkel bij uitstek is te vinden in de gezellige Parijsstraat, een verkeersvrije straat met heel wat originele winkeltjes en leuke lunch/koffie/dinner plekjes.
Loncin Interieur A Beautiful Home Thuis.
Door onze prachtige designcollecties en met behulp van onze getalenteerde interieurarchitecten kan je jouw interieur omvormen tot een unieke plaats die volledig je eigen is. Spring dus gerust eens binnen in onze interieurwinkels in Leuven of Zoutleeuw niet ver van Hasselt tegen Sint-Truiden en laat je verrassen.
PLEK.
PLEK is waar je de shop en de DIY-hoek vanuit de koffiebar kan smaken. Koffie en krant, inspiratie en goesting, ijsthee van knutselende kinderen, een frisse pint of cava om te nippen het wordt allemaal geserveerd in de bar, het cement van de hele store.
Nectar Home Interior Totaal Interieur Home.
Interieurkabinet winkel, architect en aannemer.
Ontwerp op maat. Verbouwing op maat. Onze nieuwsbrief ontvangen? drabstraat 8 c. 015 42 12 00. 09 372 99 59. Privacy en cookiebeleid. Ontwerp op maat. Verbouwing op maat. No products in the cart. Hello, Welcome Back! Log In Cancel.

Contacteer ons