Resultaten voor interieurwinkel leuven

 
interieurwinkel leuven
Equipal Kappers Beauty Wellness interieur Design ontwikkeling.
Test de Wellness ruimte bij Equipal, BOEK NU uw afspraak! Met 40 jaar ervaring kennen wij de kapperswereld perfect. Wij kennen de klant, de markt en de trends. Als pionier maakte Equipal 25 jaar geleden de inrichtingen in instituten professioneel.
HAY Leuven Loncin Interieur A Beautiful Home.
Ik heb een vraag. Dank u wel. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met uw op. Genkersteenweg 195, 3500 Hasselt. 32 0 11/ 91 30 32. Di Vrij: u 10-12 u 13-18. Za-Zo: u 14-18. Diestsestraat 242, 3000 Leuven.
Interieurvormgeving/Gent of Brussel LUCA.
Oud-studenten aan het woord. Els Van Hoorebeeck. Verslag van een Leonardo-stage bij Ila in Amsterdam. Tamara De Schepper. Verslag van een Erasmus verblijf in Madrid bij Escuela de diseño de Madrid. Associatie KU Leuven. Bedrijven en cultuurorganisaties. ICT voor studenten.
Welkom bij De Boomhut.
Herhaal uw wachtwoord. Maak een account. Voer jouw e-mailadres hieronder in om een wachtwoord reset link te ontvangen. Het laatste Boomhut nieuws. Het Limited edition playhouse bed van Lifetime. 01/02 Schommelstoelen van Quax, voor de mama's' en voor de kids!
Casteelken interieurdesign Designmeubelen en accessoires.
Uit het aanbod meubels, objecten en accessoires van topmerken en designers selecteert Casteelken voor u een niet-alledaagse collectie. Met ervaring en liefde voor het vak helpen onze designexperts en interieurarchitecten u met een duurzame en complete interieuroplossing. Correct en flexibel, voor en na verkoop.
Home Cockaert.
Ossegemstraat 10-12 29 1860 Meise cockaert@cockaert.be T 32 2 269 45 42 F 32 2 269 89 60. Maandag zaterdag 11u tot 18u Zondag 14u tot 18u Woensdag feestdagen gesloten. Tijdens de maanden mei, juni, juli, augustus en september: zondag gesloten.
ELLE Summer Tour: onze favoriete winkels in Leuven ELLE.be.
Adres: Mechelsestraat 24A, 3000 Leuven. Voor meer info, klik hier. In dit prachtig pand huist de interieurwinkel Nuances, met een zeer uitgebreide collectie voor home decoratie, met leveranciers van over de hele wereld. Bovendien geven ze ook interieur advies aan huis.
Design District, Good Design for Modern Living Leuven.
Ga naar hoofdnavigatie. Design District, Good Design for Modern Living Leuven. Design District is een winkel waar je terecht kan voor elk aspect van je interieur. Gewoon snuisteren naar een cadeautje of onze zetels, tafels en stoelen rustig uitproberen. Lize en Jolien staan altijd klaar om je te helpen.
Decoratiewinkel Decoratiewinkel Woon-Déco. Woon-Déco.
Woon-Déco reeds lang een winkel in Leuven met een eigentijdse persoonlijke kijk op interieur. Binnen een aanbod van mooie merken vindt u zeker het geschenk voor uzelf of voor een speciale gelegenheid. Onze specialiteit bieden wij u nog steeds door onze unieke creaties met kunstbloemen! Naamsestraat 130 3000 Leuven.

Contacteer ons