Resultaten voor brasserie de panne

 
brasserie de panne
De Mol Brasserie-restaurant in Ara Dune Hotel te De Panne-Adinkerke.
Sinds 1 april 2018 is ons contract met Bongo voor de brasserie beëindigd. Daarom kunt u geen cadeaubonnen voor ontbijt of diner meer bij ons inwisselen. De brasserie is open van 11.30 tot 21.00 uur op woensdag en van vrijdag tot zondag.
Tavernes De panne goudengids.be.
8660 Adinkerke De Panne Duinhoekstraat 113. Beoordeel dit bedrijf. 8660 De Panne Zeelaan 71. Beoordeel dit bedrijf. 8660 De Panne Duinkerkelaan 3. Beoordeel dit bedrijf. 8660 De Panne Ankerweg 4. Aux Caves D'Artois.' Beoordeel dit bedrijf. 8660 De Panne Nieuwpoortlaan 24.
Restaurant brasserie Kommilfoo De Panne.
1130u: 1430u: van 1800: 2100.: De brasserie blijft doorlopend open. Kommilfoo De Panne. Zowat 13 jaar geleden startten wij onze zaak, we zijn trots op de Kommilfoo en ons team. t Is leuk zo'n' tof en respectvol clienteel te hebben opgebouwd.
Brasseries in De Panne.
Brasseries in Veurne, Eetcafé in Veurne, Feestzalen in Veurne, Restaurants in Veurne, Tea-rooms in Veurne. Brasserie 5 voor twaalf. Westhoeklaan 20, 8660 De Panne. Brasseries in De Panne. Sportlaan 2, 8660 De Panne. Bistro in De Panne, Brasseries in De Panne.
Restaurant Brasserie Leopold I De Kust.
Formeel of informeel, grote of kleine honger, volwassene of kind, veel of weinig tijd, vegetariër of met een allergie, iedereen voelt zich hier thuis. Bij mooi weer op het strandterras, indien wat frisser binnen in het pas vernieuwde trendy interieur. Welkom op het strand van De Panne. Restaurant Brasserie Leopold I. 8660 De Panne.
Hotel, brasserie-restaurant Ara Dune Hotel, Adinkerke De Panne Lekker in de buurt.
Huidige beoordeling Hotel, brasserie-restaurant Ara Dune Hotel in Adinkerke De Panne: 2.93268. geef Hotel, brasserie-restaurant Ara Dune Hotel in Adinkerke De Panne 1 ster. geef Hotel, brasserie-restaurant Ara Dune Hotel in Adinkerke De Panne 2 sterren. geef Hotel, brasserie-restaurant Ara Dune Hotel in Adinkerke De Panne 3 sterren.
Dochter stichter Meli opent nieuw hotel in Adinkerke De Panne Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van De Panne jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Nicole Florizoone voelt zich gesteund door haar pa en de Heer. Dochter stichter Meli opent nieuw hotel in Adinkerke. 30/10/2012 om 0300: door Mark Maes Print Corrigeer. Nicole Florizoone stelt in haar nieuwe Ara Dune Hotel acht mensen tewerk. Dat kunnen er later nog twintig worden. Op 1 december opent het nieuwe Ara Dune Hotel van Nicole Florizoone in het gehucht De Mol, tegen de Franse grens. De dochter van de stichter van het voormalige pretpark Meli legt ook nog speelpleinen binnen en buiten aan. Mijn vader heeft alles in functie van de kinderen gedaan. Dat zit ook in mij. Ik weet dat mijn pa Alberic mij steunt, zegt Nicole Florizoone over de opening van het grote Ara Dune Hotel, het vroegere Dunehotel aan de Duinhoekstraat. Ook de Heer laat merken dat het goed is. Er is immers net een draaiorgel geïnstalleerd in brasserie De Mol, een onderdeel van het Ara Dune Hotel.
Zeedijk De Panne Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Koning Albert I-plein, 12. 8660, De Panne. 180 m van Zeedijk De Panne. brasserie, Belgisch, Frans. 8660, De Panne. 210 m van Zeedijk De Panne. restaurant, Belgisch, Frans. 8660, De Panne. 400 m van Zeedijk De Panne. 8660, De Panne.
Domein Duinpanne in De Panne Provincie West-Vlaanderen.
Eten en drinken. Wandelen en fietsen. In bezoekerscentrum Duinpanne. Bezoek de tijdelijke tentoonstelling over wieren en kom genieten van een drankje in de vernieuwde cafetaria. In de duintuin zijn 11 typische milieus nagebootst. Tijdens schoolvakanties op maandag, woensdag en vrijdag.

Contacteer ons