Op zoek naar brasserie de panne?

 
brasserie de panne
Leopold, De Panne Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Vanavond hier gaan dineren.Mooi verzorgd goed eten op brasserieniveau maar wel mooi gebracht.De uitbaters verdienden deze positieve reactie.Als we nog eens in de panne zijn gaan we hier zeker terugkomen. 13 maart 2017 beoordeeld. Gezellige brasserie op de dijk. Lekker gegeten met een mooi zicht op de zee, duinen en zeedijk.
Milord De Panne Heerlijk genieten in De Panne.
Wij heten je van harte welkom! Het Milord team. Contact Openingsuren Inschrijven op onze nieuwsbrief. Adres Pierre Bortierplein 1 8660 De Panne. Alle dagen open vanaf 11u tot x non-stop Gesloten op dinsdag woensdag Tijdens de vakantieperiodes enkel de woensdag gesloten.
De Mol Brasserie-restaurant in Ara Dune Hotel te De Panne-Adinkerke.
Brasserie De Mol. De brasserie is open van 11.00 tot 21.00 uur op vrijdag zaterdag en zondag. Maandag, woensdag en donderdag open van 14.00 tot 21.00 uur. Dinsdag is de brasserie gesloten. De tearoom is open van 14.00h tot 18.00h.
De 10 beste restaurants in De Panne TripAdvisor.
We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten De Panne. Resultaten binnen 40 km van De Panne. Zoekopdracht beperken tot De Panne. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten De Panne. Resultaten binnen 40 km van De Panne.
Restaurant Brasserie Leopold I De Kust.
Formeel of informeel, grote of kleine honger, volwassene of kind, veel of weinig tijd, vegetariër of met een allergie, iedereen voelt zich hier thuis. Bij mooi weer op het strandterras, indien wat frisser binnen in het pas vernieuwde trendy interieur. Welkom op het strand van De Panne. Restaurant Brasserie Leopold I. 8660 De Panne.
Restaurant brasserie Kommilfoo De Panne.
1130u: 1430u: van 1800: 2100.: De brasserie blijft doorlopend open. Kommilfoo De Panne. Zowat 11 jaar geleden startten wij onze zaak, we zijn trots op de Kommilfoo en ons team. t Is leuk zo'n' tof en respectvol clienteel te hebben opgebouwd.
Restaurant brasserie-tea-room De Panne aan de Belgische Kust.
Restaurant De Kursaal heeft een rijke geschiedenis en is ondertussen helemaal omgetoverd tot een gezellige en kindvriendelijke brasserie. Wij hebben verschillende vis en vleesspecialiteiten, maar u kan evengoed bij ons terecht voor een pannenkoek, een drankje of een eenvoudige snack. Nuttig uw maaltijd en/of drankje gerust op ons zonovergoten terras met centraal zeezicht, of geniet van een kop koffie of thee met gebak in onze gezellige tearoom. Wij bieden u in een handomdraai het begeerde vakantiegevoel waar iedereen naar op zoek is. Het enige wat u hoeft te doen is langskomen bij restaurant De Kursaal. Wij zorgen voor de rest! Reserveer uw tafel. 058 41 17 30. Welkom bij Restaurant, tea-room De Kursaal in De Panne.

Contacteer ons