Op zoek naar brasserie de panne?

 
brasserie de panne
Leopold 1 Tea Room Restaurant Brasserie De Panne.
O p mooie dagen kan u op ons vernieuwd strandterras heerlijk aperitieven in de lounge of tafelen met de voeten in het zand. Maar ook binnen kan u steeds terecht in ons trendy interieur. 7 dagen op 7 open, met een KEUKEN die DOORLOPEND OPEN is. Welkom op de Zeedijk van De Panne.
De 10 beste restaurants in De Panne TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Tramdepot De Panne. Hotels in de buurt van TTO Noordzee. Alle restaurants in De Panne. Populaire keukens in De Panne. Barbecue restaurants in De Panne. Fastfood restaurants in De Panne. Frans restaurants in De Panne.
Restaurant brasserie Kommilfoo De Panne.
De brasserie blijft doorlopend open. Kommilfoo De Panne. Zowat 13 jaar geleden startten wij onze zaak, we zijn trots op de Kommilfoo en ons team. t Is leuk zo'n' tof en respectvol clienteel te hebben opgebouwd. Dominique, de chef, is synoniem geworden van zijn heerlijke keuken.
Brasserie LoLo Gemeente De Panne.
Activiteit: brasserie, tearoom, café. Maandag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. T/0472 74 43 04. Zeelaan 83, 8660 De Panne. Facebook brasserie LoLo. Gemeentebestuur De Panne Zeelaan 21, 8660 De Panne 058 42 16 16 info@depanne.be Privacy en proclaimer Facebook LCP.
Restaurant brasserie-tea-room De Panne aan de Belgische Kust.
Restaurant De Kursaal heeft een rijke geschiedenis en is ondertussen helemaal omgetoverd tot een gezellige en kindvriendelijke brasserie. Wij hebben verschillende vis en vleesspecialiteiten, maar u kan evengoed bij ons terecht voor een pannenkoek, een drankje of een eenvoudige snack. Nuttig uw maaltijd en/of drankje gerust op ons zonovergoten terras met centraal zeezicht, of geniet van een kop koffie of thee met gebak in onze gezellige tearoom. Wij bieden u in een handomdraai het begeerde vakantiegevoel waar iedereen naar op zoek is. Het enige wat u hoeft te doen is langskomen bij restaurant De Kursaal. Wij zorgen voor de rest! Reserveer uw tafel. 058 41 17 30. Welkom bij Restaurant, tea-room De Kursaal in De Panne.
James Brasserie De Panne Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
James Brasserie De Panne. Restaurants in De Panne. James Brasserie De Panne. James Brasserie De Panne. Is dit uw bedrijf? 52 van 100 Restaurants in De Panne. Zeelaan 105, De Panne 8660, België. 32 58 42 21 66. Alle fotos 1.
Brasseries in De Panne.
11 resultaten in 011, seconden. Brasserie 5 voor twaalf. Westhoeklaan 20, 8660 De Panne. Brasseries in De Panne, Restaurants in De Panne. Vuurtorenplein 7, 8660 De Panne. Brasseries in De Panne, Eethuizen in De Panne, Restaurants in De Panne, Tea-rooms in De Panne.
Tavernes De panne goudengids.be.
20 resultaten voor tavernes De panne. Duinhoekstraat 113, 8660 Adinkerke De Panne. 2 Des Bains. Zeelaan 71, 8660 De Panne. Duinkerkelaan 3, 8660 De Panne. Ankerweg 4, 8660 De Panne. 5 Café Mondo. Nieuwpoortlaan 20, 8660 De Panne. 6 Aux Caves D'Artois.'
Brasserie 5 voor twaalf in De Panne met openingsuren Brasseries.
Daarnaast ervaart u ook het gemak van een parking aan de brasserie. Verfijnde brasserie in De Panne. In dit leuk ingerichte restaurant in De Panne worden de lekkere en zeer uitgebreide gerechten met veel stijl geserveerd. De suggesties zijn een uitstekende aanvulling van de grote kaart.

Contacteer ons