Meer resultaten voor resto de panne

 
resto de panne
Openingsuren Frituur Deluxe in De Panne.
Info laatst gecontroleerd op 19 juli 2012. Info niet correct? Laat het ons weten! Zeelaan 210-212, 8660 De Panne. Buiten het zomerseizoen alle dagen open tot 1900u.: Winkel gratis toevoegen. Openingsuren van alle Aldi winkels. Openingsuren van alle Decathlon winkels.
Met de hond naar De Panne! De Kust.
De Panne telt twee hondenlosloopweiden: één bij de vijvers Markey in deelgemeente Adinkerke momenteel gesloten en in de Kerkstraat, ter hoogte van het kerkhof. In de verschillende natuurgebieden die De Panne rijk is mag de trouwe viervoeter mee, maar dan aangelijnd.
Welkom.
HOTEL CECIL Markt 14 B-8660 De Panne. info@hotelcecil.be Tel: 0032058 41 13 41 Fax0032058: 42 00 10. Iban: Belfius BE14 068 2135996 83 Swift: GKCCBEBB. De gezellige kamers bieden alle rust en comfort die U tijdens een verblijf in De Panne verlangt.
Restaurant De Maretak De Panne Adinkerke.
vispannetje van de Noordzee met frietjes. steak met warme groentjes en frietjes peper of champignonsaus. lamstong in Madeira saus, augurken en frietjes. Gekarameliseerde ananas met vanille ijs. 17 euro met aangepaste wijnen en 20 cl water. Restaurant De Maretak. Stationsstraat 6 8660 De Panne.
LA De Panne.
Gelegen op wandelafstand van het strandeen, ideale locatie met een atypische architectuur. Veeleisend in hun werk, ons personeel is vastberaden kwaliteitsvolle prestaties te leveren opdat uw verblijf in De Panne één van uw beste herinneringen wordt, wat ook uw verblijfsduur is.
sporza sporza. Artboard 1. Artboard 1. atletiek. atletiek. one. two. three. four. five. six. seven. eight.
Kirsten Wild wint Driedaagse De Panne-Brugge bij de vrouwen. Naesen: Als" ze me op de Poggio niet lossen, dan ook niet op de Vlaamse hellingen." Eddy Merckx krijgt zijn eigen plein in Sint-Pieters-Woluwe. Kirsten Wild klopt Kopecky in de sprint in de Driedaagse Brugge-De Panne.
Restaurant Le Flore Veurne De Panne Belgie.
Creativiteit en respect voor zowel mondiale als lokale producten staan centraal. Vanop het mooie terras is het volop genieten van het omliggende landschap en rust. Le Flore is klaar om jullie mee te nemen op een gastronomisch avontuur. DE GOUDEN VORK.
10 adresses incontournables pour manger des frites belges, du fritkot au restaurant à burgers La DH.
Les anciens postes-frontières de Tournai, Zelzate, La Calamine et La Panne se sont transformés en friteries cette semaine. Les douaniers distribuent en effet des frites aux automobilistes à loccasion de la semaine de la frite, dont c'est' la 18e édition.
L.A De Panne Startpagina Facebook.
Album HOTEL RESTAURANT. L.A De Panne heeft 7 nieuwe foto's' toegevoegd aan het album HOTEL RESTAURANT in De Panne. 20 juni 2017. L.A De Panne heeft de omslagfoto bijgewerkt. 19 juni 2017. L.A De Panne heeft 6 nieuwe foto's' toegevoegd.

Contacteer ons