Resultaten voor plopsaqua de panne

 
plopsaqua de panne
Plopsaqua Adinkerke 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
1 van 2 dingen om te doen in Adinkerke. De Pannelaan 68, Adinkerke 8660, België. Plopsaqua De Panne Entrance Ticket. Waarom op TripAdvisor boeken? Tourhoogtepunten volledig reisschema. Eenvoudig online boeken. Gegarandeerd de laagste prijs. Plopsaqua De Panne Entrance Ticket. Waarom op TripAdvisor boeken?
Koop je tickets voor Plopsaqua De Panne DreamLand.
Bij aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van het park waarvoor je een ticket hebt gekocht. Je kan deze voorwaarden terugvinden op de websites van de verschillende pretparken. Plopsaqua De Panne. De Pannelaan 68.
Waterpark Plopsaqua Gemeente De Panne.
Netheid en afval. Toegankelijk De Panne. Op 22 maart 2015 openden het gemeentebestuur en Plopsaland De Panne Plopsaqua, een nieuw waterpark bij Plopsaland. Voor het gemeentebestuur was deze samenwerking de beste optie in de zoektocht naar alternatieven voor het verouderde gemeentelijk zwembad.
Plopsaqua De Kust.
Plopsaqua is geheel opgebouwd rond het thema van het Studio 100-personage Wickie de Viking. Het zwemparadijs biedt voor jong en oud wat wils. Ylvis peuterbad voor de allerkleinsten of de Wild River onder andere voor de stoerdere binken maken van jou een echte viking. De professionele zwemmers kunnen in het 25 meter Disco bad een plons wagen. De eyecatcher is de Sky Drop, de attractie voor durvers die uitzicht geeft over het ganse Plopsapark. Het is ook het hoogste punt van de Vlaamse kust. Deze attractie met korting bezoeken? Druk meteen je gratis Kustpas af via www.kustpas.be/home/register. 01/07/2015-31/08/2015: alle dagen. Volwassenen; 1999, 4uur. Per bijkomend uur 250., 12jaar: Gratis 85cm 999, 85cm 1m. Prijzen voor groepen: 1300., Extra prijsinformatie: www.plopsa.be. De Pannelaan 68. 8660 De Panne.

Contacteer ons