Resultaten voor postcode de panne

 
postcode de panne
Huisarts van wacht? Bel 1733 Gemeente De Panne.
Voor dringende gezondheidsproblemen waarmee je niet kan wachten tot de volgende werkdag van jouw huisarts kan je via het nummer 1733 de huisartsenwachtdienst contacteren. Als je 1733 belt, wordt na een taalkeuze gevraagd om de postcode van de regio waarin je je bevindt in te toetsen. Voor De Panne is dit 8660.
Contact Plopsaland De Panne.
2016 NV Plopsaland Belgium, met maatschappelijke zetel te De Pannelaan 68, 8660 De Panne, België met ondernemings en BTW nummer BE 0466.400.051 Correspondentie kunt u richten aan: info@plopsa.be of per post aan Plopsaland De Panne, Plopsaqua of Plopsa Indoor Hasselt, De Pannelaan 68, 8660 De Panne, België.
Postcode De Panne Code postal De Panne: 8660.
De Panne Postcode Postnummer De Panne: Zoeken.
Postcode De Panne 8660. Op een envelop, brief of pakket moet de postcode steeds vermeld worden zodat de verzending zonder problemen verloopt en snel van de afzender naar de ontvanger gaat. Met de grote postsorteercentra en automatisch sorteren, heeft de postcode aan belang gewonnen.
De Panne postcodes Belgie De Panne.
De Panne postcodes Belgie. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Gemeente: De Panne. Postcode: 8660 Provincie: West-Vlaanderen. Link: Openingsuren winkels in De Panne.
Postcode De Panne.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Postcode De Panne. De postcode van De Panne is 8660. De Panne is niet de enige gemeente met de postcode 8660.
De Panne Wikipedia.
De tram op treinstation De Panne. De Panne is gemakkelijk bereikbaar met de trein die stopt in het station van Adinkerke, waarbij steeds een directe overstap op de kusttram mogelijk is aangezien de terminus ervan vlak aan het station ligt.
8660 De panne.
Postnummer De Panne Postcode De Panne opzoeken.
DE PANNE heeft als postcode: 8660. Een postnummer is een onderdeel van het adres dat steeds op de envelop of brief moet vermeld worden. Het is essentieel voor de post om alle poststukken te kunnen rangschikken en sorteren volgens de gemeente waar het postverkeer moet toekomen.

Contacteer ons