Meer resultaten voor interieur winkel gent

 
interieur winkel gent
De Kringwinkel Ateljee.
Brugsesteenweg 354 9000 Gent. AANBOD: Alle productgroepen, ook elektro en fietsen. Meer info Bekijk de ligging op een kaart. In deze ruime winkel vind je een brede waaier aan kringdingen: kledij, boeken, meubels, huisraad, decoratiemateriaal maar ook elektro en fietsen.
KOPERHUIS interior design.
Add to Cart. Geef je plant een mooi plekje in de Bolia Botanique bloempot. De keramieken pot staat superleuk in elk interieur en wordt ondersteund door een stalen onderstel. Houdt er rekening mee dat de pot is alleen geschikt voor binnen.
Meubelen, zitbanken, decoratie en design verlichting Habitat.
Slingers en decoratieve verlichting. Bekijk alle producten Lichtslingers Decoratieve verlichting. Nieuw deze maand. Pineapple Tafellamp ananas. Joy Kussen met print 30X50cm. Rex Blauw bord van aardewerk. Gibraltar II Klein glas. Ivana Hanglamp met 3 gekleurde glazen bollen. Zoek mijn winkel.
Fabrieksmeubel Gent: Matrassen, meubel, decoratie.
Een goede nachtrust is geen luxe! WONEN OP MAAT. Naast onze matrassen kan je bij ons terecht voor je complete interieur, van salon tot teakmeubelen. De productieafdeling heeft de mogelijkheid om alle meubelen individueel aan te passen aan uw wensen.
InterieurDe Hipste Adresjes Van Gent De Hipste adresjes van Gent.
De kaart staat bovendien vol met vegetarische gerechten, en laat Gent nu net. HIDE BOUTIQUE is een nieuwe pop-up in Gent voor designliefhebbers in kerststemming! Van 23 december tot 7 januari zeg maar de ganse kerstvakantie kan je terecht op de penthouse verdieping van Nederkouter 134. HIDE BOUTIQUE is een voorsmaakje van The Hide, een nieuw urban hideaway hotel dat een nieuwe manier van verblijven aanbiedt. Geopend vanaf 16 september 2017 in de Brabantdam 135. Billierose is een nieuwe conceptstore, waar je tot voor kort nog Café Costume kon vinden. Wat mag je er verwachten? Het concept is tweeledig, wat zijn oorsprong vindt bij de man en vrouw achter de zaak. Broer en zus Wolf en Noor zijn de drijvende krachten achter. Update: intussen gesloten. Geopend sinds eind oktober 2016 in Oudburg 90. Mima is het zusje van het Marokkaanse restaurant Harira Co. In Mima kom je voor het bohemian-chic interieur en om er te genieten van een heerlijk Marokkaans ontbijt.
Meubelen Jonckheere Verrassend voordelig wonen.
Bent u op zoek naar meubelzaken te Gent, zoek dan niet verder. Bezoek onze design winkel te Gent. Naast de mooiste design meubels bij Gent hebben wij ook prachtige woonaccessoires die onmisbaar zijn in elk interieur. Van romantische geurkaarsen tot modieuze lampen en alle denkbare accessoires voor de badkamer: Meubelen Jonckheere heeft alles wat u zoekt voor het interieur in Gent en de omliggende regio.
Design 9000: er waait een nieuwe interieurwind door Gent Wonen Knack Weekend.
Leg die puzzel samen met onze drang naar hygge, het Deense codewoord voor een gezellig interieur, en de designstorm in Gent is verklaard. Christophe Urbain introduceert in zijn winkel een interieurstijl die Gent nog niet kende: de ruwe en donkere trend die interieurmagazines al langer aanvoeren.
Kvik Gent Sint Denijs Westrem Iedereen heeft recht op een coole keuken.
Vlak naast de E40, afrit 14 Sint-Denijs-Westrem, richting N43 Gent OF via de N60 tot aan de Sterre, richting N43 Sint-Denijs-Westrem, aan de voet van de KBC-toren. Wij beschikken over een parking vóór de deur en nog een ruime parking van 60 plaatsen aan de achterkant van de winkel! Ons ervaren team zal u met plezier bijstaan bij het uitwerken van jullie droomkeuken, badkamer, garderobe en interieur.
Interieur Visit Gent.
Bureaubenodigdheden en geschenken. Interieur op grootmoeders wijze. Safarah Concept Boutique. Interieur, mode en geschenken. Knappe ideeën voor je interieur. Uit Steppe en Oase. Interieurwinkel en wereldrestaurant. YD Nordic House. Innovatief, duurzaam en betaalbaar design. Contact Visit Gent. Infokantoor Visit Gent.

Contacteer ons