Zoeken naar interieur winkel gent

 
interieur winkel gent
meubelwinkel met natuurhouten meubelen voor de ganse woning.
Met onze collectie, op een natuurlijke manier afgewerkte meubelen, creëert u een thuis op maat. Een ruimte van 1800 m. inclusief de outletafdeling. Di Vr: 9h30 12h30 en van 14h00 18h00. Zat: 09h30 18h00. Gesloten op zon en feestdagen. Gesloten van 9/02 tem 12/02. Brabantdam 173, 9000 Gent.
Bolia Gent.
Pick-up point Sint-Niklaas. Kom eens langs en neem een kijkje in onze nieuwe winkel. We willen graag dat je je thuisvoelt en geven je daarom de beste en meest inspirerende ervaring. We hebben ook een aantal speciale openingsaanbiedingen en alle bezoekers ontvangen een gratis lookbook. Je kunt al onze meubeldesigns aanraken en uitproberen. Bekijk onze nieuwste ideeën voor je interieur.
Onze favoriete interieurwinkels in Gent, Antwerpen en Brusse. De Standaard.
Vorige afbeelding 1 van 2 Volgende afbeelding. Voorbije zaterdag werd Interieur 2012, de 23ste editie van de Interieur Biënnale afgetrapt. Het uitgelezen moment om voor u de knapste en meest verrassende interieurwinkels van Gent, Antwerpen en Brussel op te lijsten.
Home DEPOT 09.
Depot 09 is a large vintage design shop in an impressive old factory in Ghent. We focus on Mid Century and Industrial design going from rare and highly collectable. to affordable furniture and decoration from 1920s till 1980s, to meet everyones needs and budget.
Shoppen, Shopping, Shop Goesting Oost-Vlaanderen.
/ Hoogpoort 43 9000 Gent Tel: 09/225.71.66. Aksent Design Store staat voor: exclusief, verrassend en betaalbaar design. Al moet je dat laatste wel met een grof korreltje zout nemen. Wie hier z'n' wildste interieurdromen wil waarmaken, zal. Interieur, Meubelen, Verlichting.
Home www.luxus-interieur.be.
Maar de kogel is door de kerk. Ik vertrek met Luxus Interieur uit Gent. Het mobiliteitsplan, het dure parkeren voor de klanten, het onmogelijk leveren door onze leveranciers na 11u, de onmogelijke routes om tot aan de winkel te geraken, het onmogelijk maken voor klanten om iets op te ladenhebben uiteindelijk de doorslag gegeven.
Retro vintage interieur en decoratiewinkels in Gent.
Het Archief Gent. In de winkel staan retro designmeubelen en antieke kasten, vintage tafels en bijbehorende stoelen, maar ook vazen, servies, tafellampen. Petit Zsa-zsa Gent. Vrolijke hebbedingetjes, speelgoed waar je als volwassene nostalgisch van wordt en kledij met een vleugje retro.
Bietini Design.
Tot en met 8 april 2018 kan u genieten van speciale condities. De speciale condities zijn geldig op al onze merken in onze winkel te Gent en de showroom te IndigoPaints Geraardsbergen of via onze webshop met de code ODVJ18.
Huiszwaluw.
De winkel is hierdoor deze week helaas gesloten. We zijn er weer op dinsdag 20 maart. Onze excuses voor het ongemak. Vanaf nu vind je onze gehele collectie in Onderbergen 51 te Gent. Iedere eerste zondag van de maand zijn we geopend van 13.00-17.00 uur.

Contacteer ons