Resultaten voor interieur winkel gent

 
interieur winkel gent
Onze favoriete interieurwinkels in Gent, Antwerpen en Brusse. De Standaard.
Vorige afbeelding 1 van 2 Volgende afbeelding. Voorbije zaterdag werd Interieur 2012, de 23ste editie van de Interieur Biënnale afgetrapt. Het uitgelezen moment om voor u de knapste en meest verrassende interieurwinkels van Gent, Antwerpen en Brussel op te lijsten.
Home DEPOT 09.
Depot 09 is a large vintage design shop in an impressive old factory in Ghent. We focus on Mid Century and Industrial design going from rare and highly collectable. to affordable furniture and decoration from 1920s till 1980s, to meet everyones needs and budget.
meubelwinkel met natuurhouten meubelen voor de ganse woning.
Gesloten op zon en feestdagen. Gesloten op maandag in juli en augustus. Van dinsdag 17 juli tem 20 juli enkel in de namiddag. Gesloten van 21 juli tem 30 juli. Brabantdam 173, 9000 Gent. Registreer u voor onze nieuwsbrief Inschrijven.
Huiszwaluw.
Jaarlijks verlof: zaterdag 14 juli t/m woensdag 1 augustus. In augustus zijn wij geopend van do. Vanaf nu vind je onze gehele collectie in Onderbergen 51 te Gent. Iedere eerste zondag van de maand zijn we geopend van 13.00-17.00 uur.
Interieur design Pontzeele Interieur Gent.
Home deDirekteurswoning.
Onze ervaren binnenhuisarchitecten volgen de laatste trends op de voet en staan u graag bij met professioneel advies. Kom vrijblijvend langs en ontdek onze collectie, toonzaalmodellen promoties. By de Direkteurswoning. Posted 16 november 2017. VITRA STOCKVERKOOP ALUMINIUM CHAIRS. Dok Noord Sassevaartstraat 44 9000 Gent.
Design 9000: er waait een nieuwe interieurwind door Gent Wonen Knack Weekend.be.
Leg die puzzel samen met onze drang naar hygge, het Deense codewoord voor een gezellig interieur, en de designstorm in Gent is verklaard. Christophe Urbain introduceert in zijn winkel een interieurstijl die Gent nog niet kende: de ruwe en donkere trend die interieurmagazines al langer aanvoeren.
art nivo.
Vincent Van Duysens handgemaakte schalen voor het designmerk When Objects Work tonen een sober design die elke interieur kan verwarmen. Licht en huiselijkheid voor woonzorgcentrum in Sint-Niklaas. Voor OCMW Sint-Niklaas verzorgde Art Nivo de inrichting van woonzorgcentrum De Gerda. Ontdek onze nieuwe Italiaanse schonen Baxter en Riva 1920. Met de vernieuwde showroom voegen wij 2 nieuwe toppers toe aan onze design-portefeuille: Italiaanse schonen Baxter en Riva 1920. Design is constant in beweging, net zoals het leven zelf. Daarom waait er een nieuwe wind in onze showroom. ART NIVO Onderbergen 76, B-9000 Gent.
Bietini Design.
Via de fly-over, de lange brug van de E17 naar de Zuid, rij je vlot Gent Centrum binnen langs de Vlaanderenstraat en vervolgens eerste straat rechts richting de winkel. De Parking Zuid aan de inkom van de stad is vlakbij de winkel.

Contacteer ons