Op zoek naar interieur winkel gent?

 
interieur winkel gent
Maisons du Monde in Gent Lochristi.
Winkelwagen 1 product: cartNumber: producten. Home Een winkel vinden Gent Lochristi. Maisons du Monde. Gent Lochristi Antwerpsesteenweg 111 9080 Gent Lochristi Telefoon: 00 32 9 342 08 35 Fax: 00 32 9 342 09 06 Deze fiche afdrukken. Dit is een meubel en decoratiewinkel: ruime winkels voor het ontdekken van vele meubels en voor het opnieuw ontdekken van de essentie van onze decoratie.
Onze favoriete interieurwinkels in Gent, Antwerpen en Brusse. De Standaard.
Vorige afbeelding 1 van 2 Volgende afbeelding. Voorbije zaterdag werd Interieur 2012, de 23ste editie van de Interieur Biënnale afgetrapt. Het uitgelezen moment om voor u de knapste en meest verrassende interieurwinkels van Gent, Antwerpen en Brussel op te lijsten.
FOUR ROOMS.
Wij adviseren u graag bij de inrichting van uw interieur en keuze van het perfecte meubelstuk. four rooms gaat verder dan de meeste interieurzaken. Met toewijding en expertise zoeken we samen met u naar de perfecte match. Wij komen ook bij u langs voor advies, materiaal en kleurkeuzes, voorbespreking en opmeting. Indien mogelijk, brengen we het meubelstuk mee. Wilt u meer weten over onze diensten, producten en evenementen, aarzel dan niet om ons te contacteren. trekweg 7a, 9030 Gent.
Meubelwinkel Top Interieur meubelen.
Interieur, meubels en decoratie, het zit in onze genen. In onze beide meubelzaken tonen wij een breed assortiment van meubelen in een variatie van stijlen; landelijk tot design. Voor zowel wonen als slapen kan u bij ons terecht. In Massenhoven bieden wij ook keukens en tuinmeubels aan.
Design meubelen winkel in Gent Alterego.
Design meubelen winkel in Gent Alterego. WINKEL ALTEREGO DESIGN IN GENT. Alterego Design in Gent is een meubelzaak met een oppervlakte van 700 m, wat volledig wordt gebruikt voor de tentoonstelling van onze meubels en decoratieve artikelen die tegen fabrieksprijzen worden aangeboden aan particulieren en bedrijven. Ongeveer 95% van de artikelen zijn van het merk Alterego en er komen jaarlijks een honderdtal nieuwe producten bij. Deze showroom is ideaal gelegen en biedt u alle diensten en ideeën die u nodig hebt om meubels uit te zoeken voor uw interieur.
Meubelen Jonckheere Trendy meubelwinkel in regio Gent.
U kijkt uw ogen uit in onze interieur winkel bij Gent. Ook als u op zoek bent naar vintage in Gent bent u bij ons van harte welkom. Onze winkel met vintage meubelen tussen Gent en Antwerpen heeft een breed aanbod aan nieuwe meubelen met vintage look of vintage design in Gent.
Huiszwaluw.
Jaarlijks verlof: zaterdag 14 juli t/m woensdag 1 augustus. In augustus zijn wij geopend van do. Vanaf nu vind je onze gehele collectie in Onderbergen 51 te Gent. Iedere eerste zondag van de maand zijn we geopend van 13.00-17.00 uur.
Home DEPOT 09.
Depot 09 is a large vintage design shop in an impressive old factory in Ghent. We focus on Mid Century and Industrial design going from rare and highly collectable. to affordable furniture and decoration from 1920s till 1980s, to meet everyones needs and budget.
Bolia Ghent Kortedagsteeg.
Kom eens langs en neem een kijkje in onze nieuwe winkel. We willen graag dat je je thuisvoelt en geven je daarom de beste en meest inspirerende ervaring. We hebben ook een aantal speciale openingsaanbiedingen en alle bezoekers ontvangen een gratis lookbook. Je kunt al onze meubeldesigns aanraken en uitproberen. Bekijk onze nieuwste ideeën voor je interieur.

Contacteer ons