Meer resultaten voor interieurwinkel gent

 
interieurwinkel gent
Classo Meubelen Interieur Design meubelen Tapijten Kantoormeubilair.
Nieuw bij Classo; De Italiaanse meubelen van MolteniC met onder meer ontwerpen van Gio Ponti en de gerenommeerde Belgische architect Vincent Van Duysen. Door het gebruik van pure en tactiele materialen dat resulteert in een helder en tijdloos design past de collectie perfect bij de Classo huisstijl.
Meubelen Jonckheere Trendy meubelwinkel in regio Gent.
In onze interieurwinkel bij Gent vindt u een groot aantal interieurmerken met elk hun eigen stijl en interieurfilosofie. Meubelen Jonckheere heeft complete salons en slaapkamers maar ook voor een enkele tafel of een kastje kunt u bij ons terecht. Ook maken wij onze meubels in Gent graag voor u op maat.
Home www.luxus-interieur.be.
Maar de kogel is door de kerk. Ik vertrek met Luxus Interieur uit Gent. Het mobiliteitsplan, het dure parkeren voor de klanten, het onmogelijk leveren door onze leveranciers na 11u, de onmogelijke routes om tot aan de winkel te geraken, het onmogelijk maken voor klanten om iets op te ladenhebben uiteindelijk de doorslag gegeven.
Home DEPOT 09.
Depot 09 is a large vintage design shop in an impressive old factory in Ghent. We focus on Mid Century and Industrial design going from rare and highly collectable. to affordable furniture and decoration from 1920s till 1980s, to meet everyones needs and budget.
Bietini Design.
Tot en met 8 april 2018 kan u genieten van speciale condities. De speciale condities zijn geldig op al onze merken in onze winkel te Gent en de showroom te IndigoPaints Geraardsbergen of via onze webshop met de code ODVJ18.
Home deDirekteurswoning.
Onze ervaren binnenhuisarchitecten volgen de laatste trends op de voet en staan u graag bij met professioneel advies. Kom vrijblijvend langs en ontdek onze collectie, toonzaalmodellen promoties. By de Direkteurswoning. Posted 14 november 2017. Fritz Hansen GRAND PRIX FREE FRONT UPHOLSTERY. Dok Noord Sassevaartstraat 44 9000 Gent.
Interieurkabinet winkel, architect en aannemer.
Ontwerp op maat. Verbouwing op maat. Onze nieuwsbrief ontvangen? drabstraat 8 c. 015 42 12 00. 09 372 99 59. Privacy en cookiebeleid. Ontwerp op maat. Verbouwing op maat. No products in the cart. Hello, Welcome Back! Log In Cancel.
FOUR ROOMS.
9030 gent, belgië. 32 0497 445 568. Met een gezamenlijke liefde voor interieur, design en mooie materialen, gaf de aankoop van een historisch pand uit 1830 Line en Pieter de ideale locatie om four rooms uit te werken. Vier kamers, elk met een eigen sfeer en uitstraling.
Home devos.
Onze vertrouwde merken.: Devos Interieur staat bekend om ingetogen, doch klassevolle interieurs met verfijnde accenten die jouw persoonlijkheid weergeven. Achter ieder interieur staat een gepassioneerd team geleid door Christel De Vos, een gedreven dame met een onuitputtelijke liefde voor het vak.

Contacteer ons