Op zoek naar winkel interieur?

 
winkel interieur
Interieur Winkel-vacatures in Gent november 2019 Indeed.com.
Iemand met passie voor interieur? Je hebt feeling voor interieur en weet je snel in te werken in het productassortiment om als ambassadeur mensen te adviseren. Gesponsord Vacature opslaan. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis.
15 beste afbeeldingen van WINKEL INTERIEUR Restaurants, Cafe bar en Cafe ontwerp.
Interieur winkel.
Bekijk in onze e-shop alle producten voor het interieur van uw winkel. Tags: Shop online voor uw ideale winkelinrichting Uw winkel inrichten zonder zorgen Rekken voor winkel en magazijn De expert in winkelbouw Kies de juiste etalage inrichting. 80 jaar ervaring in winkelinrichting!
Winkel interieur.
Bent u op zoek naar een nieuw interieur voor uw winkel óf kantoor? Ook dan bent u bij. INTER PRIMEUR aan het goede adres. We beschikken sinds december 2012 over de allermodernste machines om kunststof panelen te kunnen bewerken. Ook beschikken we sinds kort over enkele medewerkers die gespecialiseerd zijn in fineren en bewerken van HPL en melamine panelen.
Inrichting bakkerij Integral Totaalinrichting voedingswinkels.
Verleid uw klanten met een aantrekkelijke presentatie van uw brood, patisserie en lekkernijen in uw toonbank en een aangenaam interieur. Prettig om erin te werken en nog leuker om erin te kopen. Functioneel, ergonomisch en energiezuinig; maar royaal in presentatie en sterk in verleiding. Uw winkelinrichting als totaalproject. Wij luisteren naar uw wensen inzake sfeer en functie en adviseren u omtrent indeling en materiaalkeuze. U maakt kennis met onze productieateliers voor het maatmeubilair en kunt er de laatste details bijsturen. Ook op de werf zelf wordt u bijgestaan en verzorgt Integral de coördinatie tot en met oplevering. Maatwerk: van koeltoonbank tot koekentorens. Brood, banket, patisserie, taarten of chocolade kunt u op een boeiende en persoonlijke wijze presenteren. Voor elk van deze producten fabriceert Integral immers de optimale koeltoonbank volledig op maat. Aangevuld met vaste of mobiele broodrekken en talrijke handige koekentorens, beschikt u over vele mogelijkheden voor de presentatie van uw waardevolle banketproducten. Ergonomie en energie besparen in uw bakkerij.
Lemmens winkelinrichting.
Wilt u van uw winkel een echte publiekstrekker maken? Dan zit u goed bij Lemmens Winkelinrichting. Wij maken werk van unieke en doordachte winkelconcepten. Ontdek hier vijf redenen om met ons in zee te gaan. Een greep uit onze klanten.:
Winkel Interieur-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
De locatie van onze winkels Edha Interieur en Baxtershop Amsterdam is ideaal; Je houdt ervan om in een winkel te werken met bijbehorende dynamiek. Gesponsord vacature opslaan. Rofra Home 3 reviews. ROFRAHome heeft een unieke collectie, grotendeels zelf gemaakte, meubelen en interieur accessoires, met 35 winkels verdeeld door Nederland, kom je te werken.
Homepage pigment-interieur.be.
Pigment voor precisie en vakmanschap. Door de jaren heen is Pigment uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilderwerken en interieur. Pigment werkt een idee uit tot een geslaagd interieur dat telkens in het oog springt door zijn stijlvol en tijdloos resultaat.
Meubelwinkel Top Interieur interieur, meubelen decoratie.
Interieur, meubelen en decoratie, het zit in onze genen. In onze beide meubelwinkels tonen wij een breed assortiment van meubelen voor uw interieur in een variatie van stijlen; landelijk tot design. Voor zowel wonen als slapen kan u bij ons terecht.

Contacteer ons