Op zoek naar luxe interieur winkel?

 
luxe interieur winkel
HAJP Scandinavisch design 09/278.52.50.
Ter verbetering van de kleur van dit vaartuig paar met een eventuele translucente kaars invoegen. Let op: deze steen kan bevatten sommige natuurlijke markeringen van goud e. WHITE ONYX CANDLE HOLDER. De Luxuriate-kaarsen zijn luxe creaties, geïnspireerd door de invloedrijke momenten van het leven.
Obumex voor een top interieur op uw maat.
U ontvangt binnenkort onze nieuwste Obumex newsletter in uw mailbox! Er liep iets mis! Contacteer info@obumex.be indien dit probleem zich blijft voordoen. Ontvang onze newsletter! Laat je inspireren door onze projecten, stijl en tijdloze elegantie. Ontvang hier het laatste Obumex magazine.
Fabrieksmeubel Gent: Matrassen, meubel, decoratie.
Een goede nachtrust is geen luxe! WONEN OP MAAT. Naast onze matrassen kan je bij ons terecht voor je complete interieur, van salon tot teakmeubelen. De productieafdeling heeft de mogelijkheid om alle meubelen individueel aan te passen aan uw wensen.
Woonstijl Luxe Goossens.
Dat is woonstijl Luxe in een notendop. Een luxe interieur is helemaal in balans, want er woont een perfectionist. Meubels in hoogglans gecombineerd met metallic accessoires zijn dé eyecatchers. Zet de champagne maar klaar, want thuiskomen is een feest. Voor een luxe woonstijl heb je een beetje lef nodig.
Home Woonboulevard, iedereen thuis bij Woonboulevard.
Subtiele luxe voor thuis. In 2017 bekennen we met zn allen kleur! Multifunctioneel en trendy: kurk! Van licht naar warm. Een zeer gegeerde nieuwkomer: terracotta. Planten blijven super hip! Urban Gypsy Boho Chic. Stop met matchen. Planten als inspiratiebron. Wat is uit? De vergane glorie van glanzend koper. Zeg ja tegen marmer, op voorwaarde dat het écht marmer is. Bye bye quotes! Het hoeft niet persé een vijgenboom te zijn. Hoogglans keukens en blinkende metrotegels hebben hun beste tijd gehad. Het einde van de ananas. Hanglampen en inspiratie. Hoe creëer je een licht interieur?
Home Bergers Interieurs Bergers Interieurs.
Een interieur dat zit als een warme jas. Of het nu gaat om klassiek of modern, of een mix van beiden, in alle gevallen mag u uitgaan van een optimaal resultaat en de stijlvolle signatuur van Bergers Interieurs. Wanneer u op zoek bent naar kwaliteit, comfort, schitterende materiaalverwerking en exclusiviteit, dan hebben wij voor u een zeer uitgebreide collectie meubelen. Bekijk ons assortiment. Wij van Bergers Interieurs kunnen het belang van optimale slaapcondities niet genoeg benadrukken. Samen met u streven wij ernaar dat uw slaapkamer de sfeer ademt die bij u past. Bekijk ons assortiment. Stoffering is de Finishing Touch van elke woning. In ons uitgebreide stalenkamer hebben wij een schitterende collectie stoffen hangen, geschikt voor gordijnen, vitrages, bekleding van meubelen en herstoffering. Bekijk ons assortiment. Sinds 2004 zijn de maritiem projecten bij Bergers Interieurs niet meer weg te denken. Een enorm hoeveelheid aan luxe jachten worden jaar in jaar uit ingericht.
Herman Jacobs Design Interieur Exterieur Ontwerp Inrichting.
Bijna twintig jaar geleden wonnen we met een nieuw ontworpen interieur voor deze luxe schoenenzaak in Winterswijk een European Award, een fel begeerde onderscheiding waar veel collega's' in deze branche alleen maar van kunnen dromen. Dit was de tegenwoordige generatie Oxener kennelijk niet vergeten, want voor de volgende verbouwing kregen we opnieuw de kans om voor de hoofdprijs te gaan.
Baobab Collection Luxe Geurkaarsen en Huis Parfums Baobab Collection.
De geurkaars Dream voert u mee in een sprookjesachtige droom waar zich verspreidende bloemengeuren zich vermengen met de zachte kleuren van een surrealistische hemel. Het mondgeblazen zalmroze glas wordt subtiel vervormd dankzij de behendigheid van onze ambachtslieden en laat in de transparantie een delicaat gekleurde was zien.
Swinnenstore Samen zoeken naar het perfecte plaatje.
Weloverwogen combineert zaakvoerster Nele De Ryck er vooraanstaande merken in een geheel eigen sfeer. De huiselijke ruimten van het pand zetten elke karaktertrek van de interieur collecties in de verf. De romantische tuin met hedendaagse outdoor collecties laat u meteen tot rust komen. Kom vrijblijvend langs, of kies voor een afspraak in de winkel of bij u thuis: 03 710 11 51. Wij maken graag alle tijd voor u! Doorlopend geopend ma di wo do za van 10u 18u Gesloten op Vrijdag Zondag. Bekijk dit project. Pure hedendaagse woning te Elversele. Bekijk dit project. Vierkantshoeve met idyllische landschapstuin in het Waasland. Bekijk dit project. Stijlvol luxe appartement te Sint-Niklaas.

Contacteer ons